Søg efter:

Efter lidt travlhed på køreskolen, er vi så småt ved at være klar til at udvikle her på siden igen.
I morgen lørdag står den på fotooptagelser af sammenkobling og fra kobling af traileren. Når vi det, tager vi lige bakning med.. både ligeud og rundt hjørne.

Syntes når jeg er ude med campingvognen at der alt for ofte bliver spændt fra, og så skubber man vognen ind. Selvfølgeligt hvis der er monteret en mover, så er det helt ok. Men er der ikke, så lær at bakke vognen ind der hvor den skal være. Øvelse gør mester er der nogen der engang sagde. Og de har da helt ret.

Øvelserne kan foregå ethvert sted, på nær på campingpladserne. Det er jo her det hele skal vises frem. Jeg selv øver mig tit. Og det på trods af at jeg er kørerlærer og underviser andre i dette. Mit bakkemotto er: Er den på vej ind i kantstenen, så drej ind i kantstenen. Traileren gør jo lige det stik modsatte. Og så påkører jeg jo ikke kantstenen.
Du kan finde relevante videoer efterhånden som de bliver færdige under “videoer” i toppen